TAGS: конкурсНВК "ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназія"НВК "ЗСО І-ІІІ ст. - ліцей"

Відповідного наказу управління освіти Жмеринської міської ради від 25 листопада 2019 року №174 з 28 листопада по 27 грудня 2019 року проводився міський етап  щорічного  Всеукраїнського конкурсу  учнівської творчості під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!» у номінації «Література» та «Історія і державотворення» на тему: «Ради тебе перли в душу сію, ради тебе мислю і творю.»

Рішенням журі міського конкурсу на обласний етап Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості направлено кращі роботи, автори яких в оригінальному та творчому форматі розкривають основну тему. Крім того, роботи виконані досить  естетично із цікавим художнім супроводом.

За результатом обласного конкурсу:

1. Вікторія Осовська – вихованка НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ліцей» з роботою «Є мить прекрасна – це життя людини» здобула ІІІ місце  у номінації «Література» (керівники Ольга Ковальова та Тетяна Пажетнова).

2. Софія Бачуріна та Марія Бойко – учениці НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – гімназія» отримали ІІ місце у номінації «Історія і державотворення» з конкурсною роботою «Борці за духовне відродження. Микола Борецький» (керівники Олександр Бойцун, Наталя Репінська).

Щиро вітаємо талановитих переможців та їх керівників, бажаємо наснаги, творчих злетів у майбутньому та нових перемог!